• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Євпаторійська НСНУ пропонує керівникам партій збиратися за круглим столом
    Опубликовано: 2005-10-07 09:57:00
    Голова Євпаторійської міської організації партії "Народний Союз Наша Україна", депутат міськради Сергій Стрельбицький звернувся до керівників місцевих організацій політичних партій із пропозицією запровадити щомісячні "круглі столи" для обговорення соціально-економічної проблематики, повідомили прес-службі НСНУ.
     
    Текст звернення наводимо повністю.
     
    "Шановні евпаторійці, активісти політичних партій і рухів!
     
    Менше двох місяців залишилося до початку кампанії з обрання депутатів усіх рівнів. Уперше в Україні вибори пройдуть за мажоритарною системою. Ми отримуємо шанс зробити ці вибори цивілізованими. Я упевнений, що це в наших силах.
     
    Досвід попередніх виборчих кампаній показав, що є ще багато бажаючих стати депутатами завдяки використанню "чорного піару", а не наявності розробленої програми розвитку того або іншого регіону. Як показали останні події, країні потрібні не спритні політикани, а державники, які розуміють соціально-економічні проблеми регіону і пропонують їх конструктивне вирішення. Вибори не повинні перетворитися в змагання компроматів і "брудних технологій", а повинні стати ареною відкритого обговорення розроблених партіями соціально-економічних програм. Виборцям необхідно знати, за яку перспективу вони віддають свої голоси.
     
    У зв'язку з цим пропоную представникам усіх політичних партій зібратися за круглим столом з метою обговорення насущних соціально-економічних проблем нашого регіону, для оприлюднення своїх позицій і можливих шляхів вирішення. Такі зустрічі пропоную проводити щомісяця".
     
    ІА „Гаряча Лінія”


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.