• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • „Пора” буде боротись проти повернення влади кримінальним злочинцям
    Опубликовано: 2005-10-07 10:07:00
    Громадянська партія “ПОРА” вважає, що підписаний Президентом України 5 жовтня закон про недоторканість депутатів місцевих рад “відкрив прямий доступ криміналу у владу, гарантуючи йому недоторканість”.
     
    “Всі бандити, які зі зброєю в руках взимку 2004 року чинили запеклий опір Помаранчевій революції, тепер мають повне моральне право посміятися над спробами встановити в Україні справедливість”, - зазначається у заяві ГП “ПОРА”, оприлюдненій прес-службою партії.
     
    Громадянська партія «ПОРА» протестувала і буде безкомпромісно боротись далі проти повернення до влади кримінальних злочинців.
     
    “Тепер кожен медведчук, бакай, ківалов чи боделан зможуть отримати собі «дах» у найближчій сільраді. Ми наперед дуже співчуваємо цим селам і містечкам, де запанує не Конституція, а право сильного і багатого”, - наголошується у заяві.
     
    Громадянська партія «ПОРА» звернеться до тих депутатів Верховної Ради України, “які ще зберегли здоровий глузд та рештки совісті, з вимогою відмінити цей закон на наступній сесії”. Також ПОРА вчинить ряд публічних заходів, аби запобігти обвалу української політики.
     
    ІА „Гаряча Лінія”


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.