• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Сімферополь: Кримські татари не голосуватимуть за блок Януковича
    Опубликовано: 2005-10-07 10:50:00
    Кримські татари в жодному разі не голосуватимуть на парламентських виборах 2006 року за блок Віктора Януковича. Таку думку  в інтерв”ю „Німецькій хвилі” висловив перший заступник голови кримськотатарського Меджлісу, народний депутат Рефат Чубаров, коментуючи передвиборний візит до Криму колишнього прем’єра.
     
    Повідомляє Валентин Карайван:
    В інтерв’ю “Німецькій хвилі” Рефат Чубаров зазначив, що в автономії Янукович явно орієнтується на проросійський електорат. За його словами,  на це, зокрема, вказує створення місцевим осередком Партії регіонів передвиборної коаліції з Російською громадою Криму та партією «Русский блок», які є активними опонентами Меджлісу.
     
    „Янукович є провідником промосковського, антизахідного курсу України та підтримує надання державного статусу російській мові і тому цінності, які він сповідує не підходять кримським татарам”, - підкреслив Чубаров. Крім того, заступник голови Меджлісу нагадав, що навіть за часів свого прем’єрства лідер Партії Регіонів так і не визначив свого ставлення щодо вирішення нагальних проблем репатріантів. Зокрема, це стосується питання відновлення прав кримських татар, втрачених після депортації, та проблеми наділення їх землею на півострові.
     
    „Німецька хвиля”


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.