• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Одеса: Лідер одеської „Пори” передав комісії Міносвіти все, що мав на Ківалова
    Опубликовано: 2005-10-07 11:07:00
    Лідер одеської «ПОРИ» Роман Девятов передав членам спеціальної комісії Міністерства освіти і науки всі відомі партії «ПОРА» докази незаконності перебування Сергія Ківалова на посаді ректора Одеської національної юридичної академії.
     
    Нагадаємо, що комісія МОН має дослідити правомірність перебування на посту ректора ОНЮА Сергія Ківалова.
     
    «Сподіваємось, що передані факти порушення закону Ківаловим знайдуть своє гідне місце та допоможуть комісії встановити істину і відновити справедливість. Ми переконані, що комісія гідно справиться з покладеними на неї завданнями, а не стане черговою спробою влади закрити очі громадськості на волаючі факти несправедливості», - наголосив Роман Девятов, передає прес-служба ГП “ПОРА”.
     
    Громадянська партія «ПОРА» висловлює подяку Міністру освіти за своєчасне реагування на відкритого листа, переданого 7 вересня Станіславу Ніколаєнку, з вимогою негайно усунути з посади ректора Одеської Національної Юридичної Академії Сергія Ківалова до завершення розгляду кримінальних справ, в яких він фігурує.
     
    ПОРА вимагає від Міністра освіти не допускати в майбутньому ситуацій, коли навчальними закладами керують негідні цього люди.
     
    Роман Девятов ще 7 вересня, під час зустрічі Міністра освіти України з представниками освітянської галузі Одещини, передав Станіславу Ніколаєнку відкритого листа з ПОРА неодноразово висловлювала свою позицію стосовно того, що одним із найкрупніших вузів країни керує людина, яка минулого року під час проведення президентських виборів сумнозвісно увійшла в історію України та своїми неправомірними діями вплинула на загострення внутрішньополітичної кризи в країні.
     
    Ті події, які відбуваються останнім часом у стінах юридичної академії, а саме звільнення інакомислячих викладачів вузу та масові примуси студентів брати участь у демонстраціях, які проходять на підтримку С.Ківалова, непокоять весь український народ.
     
    ІА "Гаряча Лінія"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.