• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Проведено круглий стіл, організований Інститутом лібералізму
    Опубликовано: 2005-10-07 14:59:00
    Вчора в Українському домі Інститут лібералізму спільно з партіями ліберального спрямування провів „круглий стіл”: „Лібералізм як модель економічного розвитку України: проблеми і перспективи”.
     
    В ході круглого столу були обговорені питання щодо ліберальної складової української економіки, приватизації та структурної перебудови, інвестиційних та інноваційних перспектив, бюджетної політики України, шляхів і можливостей подолання корупції.
     
    В роботі „круглого столу” взяли участь провідні економісти та представники партій ліберальної спрямованості. Серед присутніх: Климчук Володимир Никифорович - директор Інституту лібералізму, Білий Олег Васильович - експерт Інституту лібералізму, Гольденберг Яків Ізраїлевич - експерт Інституту лібералізму, Козловський Віктор Петрович - експерт Інституту лібералізму, Лисицький Віктор Іванович - кандидат економічних наук, Пасхавер Олександр Йосипович - доктор економічних наук, Сиденко Володимир Романович - доктор економічних наук, Скуратівський Вадим Леонтійович - експерт Інституту лібералізму та інші.
     
    Як зазначив у вступному слові Володимир Климчук, „на сьогодні існуюче українське законодавство ставить на перший план так звані „державні інтереси”, проте, насправді за ними стоять здебільшого виключно вузькополітичні потреби окремих партій та посадовців. В той же час в Україні інтереси людини, особистості майже ігноруються. Подібні тенденції проникають як в політичну, так і в соціальну сферу, проте, найбільш вразливою від існуючої системи державних відносин є економіка”.
     
    Прес-служба ЛДПУ


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.