• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Янукович прибув у місто-герой Севастополь
    Опубликовано: 2005-10-07 15:04:00
    Продовжується робоча поїздка лідера Партії регіонів Віктора Януковича. Сьогодні Віктор Янукович прибув у місто-герой Севастополь.

    Програма його перебування в місті бойової слави досить різноманітна і багата на події. Об 11 годині Віктор Янукович покладе квіти до історико-художнього Меморіалу-діарами Звільнення Севастополя від фашистських загарбників в період Великої Вітчизняної війни. Потім лідер Партії регіонів поспілкується з севастопольською молоддю. О 12.30 – на Площі Нахімова передбачається покладання вінків Віктором Януковичем та депутатами від фракції Партії регіонів до Вічного вогню біля Меморіалу героїчної оборони Севастополя 1941-1942 р.р. та пам’ятника Нахімова. На центральній площі він виступить перед жителями міста, а потім відповість на запитання журналістів.

    О третій годині Віктор Янукович відвідає історичний собор в Херсонесі Таврійському. О 16.30 – 17.30 – в міському культурному центрі передбачена зустріч Віктора Януковича з партійним активом та жителями міста. О 17.30- 18.00 – прес-конференція. З 18.30 планується його півгодинний прямий ефір на Севастопольській телерадіокомпанії. 19.00 – 20.00 – зустріч з Севастопольським регіональним відділенням Партії регіонів.
     
    Прес-служба Партії регіонів


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.