• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Херсон: Добровольський роз’яснив задачі та роботу агітаторів перед початком виборчої кампанії
    Опубликовано: 2005-10-07 15:10:00
    Розпочав навчання регіоналів голова Суворовської районної організації Партії А. Добровольський, який ознайомив присутніх з політичним та економічним становищем в місті, чітко роз’яснив задачі та роботу агітаторів перед початком виборчої кампанії.

    Перед присутніми виступив заступник голови обласного відділення Партії регіонів Ю. Анісімов, який детально зупинився на політичному документі «Меморандумі порозуміння між владою та опозицією». Він роз’яснив позицію Партії регіонів в зв’язку з підписанням цього документу та відповів на питання присутніх. Учасники семінару отримали тексти меморандуму та черговий номер газети «Від А до Я», що почала співпрацювати з херсонськими регіоналами.

    В цій газеті було надруковано матеріали, підготовлені журналістами-регіоналами, з питань політики партії на сучасному етап.
     
    Прес-служба Партії регіонів


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.