• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Кіровоградська область: Мерія збирає дані про „неугодних” виборців
    Опубликовано: 2005-10-07 15:46:00
    Олександрійська міська організація "Народного Союзу Наша Україна" (Кіровоградська область) розповсюдила в місті звернення, в якому закликає виборців не відповідати на запитання так званого соціологічного опитування, яке проводять працівники міськвиконкому.
     
    Як повідомила голова міського осередку "Нашої України" Вікторія Лаєвська, до партійної організації звертаються мешканці Олександрії і повідомляють, що працівники мерії, які вже почали ходити по квартирах, щоб уточнити списки виборців, вимагають одночасно заповнити анкету, в якій містяться запитання "Кого з цих людей ви хотіли б бачити мером Олександрії?" та "Яку партію ви будете підтримувати?".
     
    На думку Вікторії Лаєвської, результати такого опитування можуть бути використані для фальсифікації виборів у місті та створення бази даних про "неугодних".
     
    Прес-служба НСНУ


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.