• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Партія Зелених України самостійно іде на вибори
    Опубликовано: 2005-11-17 15:10:00
    Партія Зелених України на з'їзді 10 грудня має намір остаточно ухвалити рішення щодо самостійній участі партії в парламентських виборах 2006 р. Про це повідомив голова політради Партії Зелених України і Європейської федерації Зелених партій Сергій Курикін: "Партія провела консультації з різними політичними силами, але з’ясувалося, що складно знайти однодумців, які були б близькі по комплексних підходам і поглядам. Тому Політрада на останньому засіданні рекомендувала з'їзду ухвалити рішення щодо самостійній участі ПЗУ на парламентських виборах", Голова Політради ПЗУ підкреслив, що паралельно проводиться робота з формування партійного списку. "У нас є гідні кандидати, які здатні ефективно працювати для реалізації партійної програми. При формуванні списку також буде враховуватися рейтинг того або іншого кандидата", - повідомив представник партії.
     
    За словами С.Курикіна передвиборна програма Партії обговорюється на конференціях і зборах регіональних партійних організацій. "У нас тверда партійна програма, спрямована на забезпечення гармонічної взаємодії суспільства з навколишнім середовищем. На її основі буде розроблена виборча програма", - додав член ПЗУ.
     
    Голова Політради ПЗУ уточнив, що Партія Зелених України виступає проти членства України в НАТО й уважає передчасним вступ країни у ВТО. "Перед вступом у ВТО необхідно підготувати найбільш уразливі, але при цьому бюджетоутворюючі галузі економіки для мінімізації негативного ефекту в результаті переходу на світові умови торгівлі. І насамперед, мова йде про металургію", - пояснив С.Курикін.

    "Крім того, ВТО вимагає внутрішнього "озеленення" і реформування. Світова торговельна політика повинна враховувати екологічні вимоги. У іншому випадку, Всесвітня торгівельна організація перетвориться в торгівельну експансію", - додав С.Курикін.
     
    Прес-служба ПЗУ


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.