• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Президент України вітає рішення парламенту про забезпечення безперешкодної діяльності ЗМІ
    Опубликовано: 2005-11-17 15:18:00
    Президент України Віктор Ющенко вітає рішення Верховної Ради, яка підтримала Постанову про забезпечення безперешкодної діяльності засобів масової інформації в передвиборчий період 2006 року.
     
    Глава держави заявив, що докладе усіх зусиль, аби у 2006 році в Україні відбулися перші демократичні вибори. Велику роль у цьому напрямку, наголошує Президент, відіграватимуть ЗМІ, на яких покладається велика надія на чесне і неупереджене висвітлення перебігу виборчої кампанії.
     
    Віктор Ющенко також повідомив, що як Глава держави неодноразово порушував цю тему під час зустрічей з представниками преси, у тому числі регіональної, а також у колі урядовців, політиків та експертів. Президент радо констатує, що в усіх гілок влади є порозуміння відносно необхідності створити усі умови для безперешкодного виконання своїх обов’язків засобами масової інформації.
     
    Президент України також відзначив, що вітає активну позицію ЗМІ, яку українські журналісти вже неодноразово демонстрували суспільству.
     
    Глава держави переконаний, що сьогодні суспільство також покладає на ЗМІ надії, що під час парламентських виборів наступногор року вони не стануть інструментом «чорного піару» та брудних технологій. У цьому контексті він висловив сподівання, що «українська преса засвоїла уроки 2002 і 2004 рр.».
     
    Прес-служба Президента України


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.