• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Депутати Рівненської облради проти позбавлення їх недоторканості
    Опубликовано: 2005-11-17 15:31:00
    Сесія Рівненської облради не підтримала звернення деяких рівненських депутатів до Президента України, Верховної Ради України та Конституційного суду України з проханням переглянути Конституцію та закони України щодо гарантії недоторканості депутатів різних рівнів. Лише 20 з 49 присутніх у сесійній залі депутатів Рівненської облради підтримали таку ініціативу. Про це повідомив 17 листопада власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.
     
    У зверненні, адресованому до керівників держави йшлося про визнання неконституційними ст. 30 та 31 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», зокрема, щодо порядку вирішення питання про притягнення депутатів місцевих рад до кримінальної відповідальності. Також пропонувалось надати однаковий режим правового захисту всім суб’єктам права та перегляд ст. 80 Конституції України щодо гарантії депутатської недоторканості народних депутатів України.
     
    ЗІК


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.