• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Буковинський Ткач із Тимошенко та Зінченко про перемогу «Батьківщини» в області не домовлявся. Чутки про це – провокація
    Опубликовано: 2005-11-17 16:42:00
    Заступник голови Чернівецької ОДА Борис Баглей 17 листопада на засіданні регіонального прес-клубу офіційно від імені виконкому облорганізації НСНУ спростував подане 16 листопада повідомлення корпункту 5-го каналу в Чернівецькій області. У сюжеті йшлося про, на думку журналістів, існуючу домовленість між головою Чернівецької ОДА, керівником облорганізації НСНУ Миколою Ткачем та лідером ВО «Батьківщина» Юлією Тимошенко і головою Партії патріотичних сил Олександром Зінченком щодо забезпечення перемоги блоку Тимошенко на Буковині. Борис Баглей оцінив його як провокацію. Про це повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.
     
    Борис Баглей заявив, що повідомлення корпункту 5-го каналу про існуючу домовленість між головою Миколою Ткачем та Юлією Тимошенко і Олександром Зінченком щодо забезпечення перемоги блоку Тимошенко на Буковині із подальшим збереженням за Ткачем губернаторської посади після виборів є провокацією. Заступник голови ОДА зауважив, що такої домовленості не було і в природі не могло бути, бо Микола Ткач – високопорядна людина, голова облорганізації НСНУ і цим все сказано. Облорганізація НСНУ вимагає офіційного спростування поширеної 5-тим каналом інформації. За словами Бориса Баглея, НСНУ вестиме у Чернівецькій області виборчу кампанію на конкурентних засадах з ВО «Батьківщина» в рамках діючого законодавства.
     
    Відсутність будь-яких домовленостей між головою облорганізації НСНУ, головою ОДА Миколою Ткачем та Юлією Тимошенко підтвердив також голова облорганізації ВО «Батьківщина» Петро Гасюк.
     
    Ні Борис Баглей, ні Петро Гасюк не назвали організаторів та замовників цього провокаційного повідомлення. Борис Баглей звернувся до журналістів з проханням не коментувати зроблену ним офіційну заяву.
     
    ЗІК


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.