• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Шкіря: Обіцянки про щасливе майбутнє виявилися казкою, яка залишилася на Майдані
    Опубликовано: 2005-11-18 09:54:00
    Член фракції Партії регіонів у ВРУ “Регіони України” Ігор Шкіря в ефірі “Радіо Ера” запропонував слухачам проаналізувати, що принесла їм “помаранчева” влада, яка чимало говорила про прозорість, чесність, публічність і "райське" життя.

    “Сьогодні ми цього нічого не маємо. Усі ці обіцянки про щасливе майбутнє виявилися казкою, яка залишилася на Майдані”, - сказав парламентарій.

    Пояснюючи чому люди так обурювалися на Майдані, І.Шкіря висловив думку, що “на той момент народ настільки втомився від Кучми, що йому обов‘язково потрібні були якісь зміни. Янукович асоціювався з попереднім правлінням Кучми, а Ющенко видавався ковтком повітря. Рівень кредиту довіри в населення був до нього на стільки високий, що люди готові були слухати усе, що завгодно, вірити всьому, що говорилося”.

    “Проте вже зараз видно, а нам було зрозуміло і до виборів, що всі проголошувані гасла є звичайнісіньким популізмом”, - наголосив парламентарій і додав: “Напевно, нам так було написано на роду: ми повинні були це пережити і переживемо всі незгоди й негаразди. Навесні країна одержить до певної міри оновлену владу. Але, на жаль, український народ повинен був пройти і це випробування”.

    “Рік тому країна була на підйомі, економічно розвивалася, ми мали нормальний інвестиційний клімат. Нині маємо не лише проблеми, а й, чесно кажучи, невпевненість у завтрашньому дні. Гадаю, що найбільше розчарування у людей. Що живуть не на Сході України, а на Заході й у Центрі, там, де люди щиро підтримували Ющенка. У них сьогодні, шкода, але проблеми найбільші”, - зазначив І.Шкіря.

    Депутат


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.