• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Шкіря переконаний, що іноземні держави втручатимуться у вибори на Україні
    Опубликовано: 2005-11-18 12:17:00
    Різні політичні сили трактують дії іноземних держав по відношенню до України по-різному. Сторона, що перемогла, більш ніж активне втручання США, ЄС у президентські вибори вважає експортом демократії до України. Натомість коли якісь заяви чи дії робить російська сторона по відношенню до України, певні політичні сили називають це втручанням у внутрішні справи України. Про це заявив член фракції Партії регіонів «Регіони України» Ігор Шкіря.

    Депутат пропонує «спочатку зрозуміти, що єдиного трактування втручання або дії іноземних держав у життя України бути не може і не буде, бо кожна політична сила оцінюватиме їх по-своєму».

    «Зрозуміло, іноземні держави втручатимуться й активно цікавитимуться виборами в Україні 2006 року. Особливу увагу цим виборам приділятиме Росія, бо за останній рік Україна зробила безліч недружніх ходів відносно РФ, – сказав І.Шкіря. – Мене, чесно кажучи, вражає терпіння Росії: розуміючи процеси, які відбуваються у нас, вона не робить якихось різких кроків, а просто чекає поліпшення ситуації у нашій країні».

    Депутат упевнений, що «як такого втручання у вибори не буде. Але вплив на процеси буде як із боку Росії, так і з боку Європи і США».

    «Важко сказати, сильнішим, слабшим чи таким само як на президентських виборах буде сприяння іноземних держав на парламентську кампанію. Рік тому США вважали, що, сприяючи Ющенку, вони експортують демократію й цивілізацію в Україну. Зробивши аналіз річних подій, Америка, Європа, і тим більше Росія, переоцінили ситуацію й роль сторони, що перемогла, в політичних процесах», – сказав І.Шкіря і додав: «Якщо сприяння виборам і буде, то воно буде іншим, ніж рік тому».

    Інформаційний сервер Партії регіонів


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.