• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • "ПОРА" поклала квіти до пам’ятника апельсину в Одесі
    Опубликовано: 2005-11-18 12:23:00
    17 листопада 2005 року о 12.00 в Одесі відбулося покладання квітів до Пам’ятника апельсину активістами Громадянської партії «ПОРА», адже помаранчі вже двічі рятували Одесу від розорення та руйнації.

    Вперше це сталося наприкінці ХVIII століття, коли після смерті Катерини ІІ імператором Російської Імперії став її син Павло І. Внаслідок скасування ним всіх державних асигнувань на розвинення порту й молодого міста, Одеса опинилася на межі руйнації. Знаючи про любов Павла І до заморських фруктів – апельсинів, одесити винайшли переконливий спосіб довести необхідність збереження приморського міста. До столичного Санкт-Петербургу було відправлено підводу з апельсинами. Вражений таким подарунком, імператор поновив державну підтримку міста і Одеса знову розквітла.

    У 2004-2005 роках помаранчі знову врятували місто. Протягом 8 років Руслан Боделан керував містом, використовуючи мерське крісло для власного збагачення. За ці 8 років одеситів було позбавлено доріг, вуличного освітлення, гарячої води та пляжів, знищено театри і парки та вкрадено мільярди з міської казни. Помаранчева революція дозволила переглянути законність призначення Р.Боделана на виборну посаду і крісло міського голови посів Едуард Гурвіц. За півроку з’ясувалося, що, якщо не красти гроші з міського бюджету, Одеса впевнено повертає собі титул Південної столиці.

    Саме на вшанування цих доленосних фруктів відбулося урочисте покладання квітів до пам’ятника апельсину.

    Після покладання квітів пройшла вулична прес-конференція лідера ГП «ПОРА» в Одесі Романа Девятова, під час якої громадськості було представлено план заходів ГП «ПОРА» на всеукраїнському та одеському рівні, приурочених до першої річниці Помаранчевої революції.
    До цієї події в Одесі приурочено покладання квітів до Пам’ятника апельсину 17 листопада
     
    Прес-служба партії "Пора"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.