• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Фракція Партії регіонів «Регіони України» не бачить підстав для свята
    Опубликовано: 2005-11-18 17:16:00
    Заява фракції Партії регіонів «Регіони України» з приводу річниці «помаранчевої революції»:

    - Шановні співвітчизники!

    Наближається перша річниця подій на Майдані. Влада досі вважає ці події «помаранчевою революцією» і збирається святкувати. А для мільйонів простих громадян ці події стали «майданом нездійснених мрій». Хтось святкує річницю захоплення державної влади, а мільйони українців не приховують розчарування і не соромляться зізнатися, що піддалися маніпуляціям і були обдурені.

    Зважаючи на те, що твориться в країні сьогодні, фракція Партії регіонів не бачить підстав для свята. Ми попереджали, що помаранчеве похмілля виявиться важким. У ці дні ми поділяємо почуття людей, які сподівалися змінити життя в країні на краще, а отримали зневіру і зневажливе клеймо «маленьких українців». Ми висловлюємо щирі співчуття всім, хто вірив обіцянкам, жив надією, а сьогодні зрозумів, що його обдурила купка популістів і кар’єристів.

    За цей рік люди відчули погіршення рівня життя, ріст цін, падіння виробництва, занепад сільського господарства, репресії до опозиції. За усім цим стоїть влада, професійність і відповідальність якої громадяни оцінили по своїх гаманцях, по тому, що стоїть у людей на столах на обід. Неможливо нагодувати сім’ю казками про «революцію», а проблем стало настільки багато, що їх не подолати.

    Але ми закликаємо громадян не піддаватись розчаруванню. Це не «кара небесна», а випробування. Наше суспільство вже повертається від «помаранчевого» запаморочення до критичного сприйняття дійсності. Країна вчиться на власних помилках, виробляє імунітет проти брехні, популізму, політичних авантюристів.

    Фракція Партії регіонів заявляє: український народ заслуговує на те, щоб весною 2006 року отримати відповідальну владу, здатну повернути народу оптимізм і впевненість у завтрашньому дні.

    Сьогодні треба подякувати «помаранчевим керівникам» за те, що вони навчили нас усіх, як не треба працювати.

    Влада виявилася нездатною запропонувати реальну програму розвитку країни. Натомість Партія регіонів розробила обґрунтовану стратегію розвитку України і готова реалізувати свої пропозиції після перемоги на виборах 2006 року.

    А помаранчевий Майдан піде у минуле як сумний спогад про помилку, яку вдалося вчасно виправити.

    Прес-служба Партії рагіонів


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.