• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Гавриш: Якби організатори і замовники фальсифікації виборів були б, то дотепер вони були б встановлені
    Опубликовано: 2005-11-23 09:42:00
    У лідера Партії регіонів Віктора Януковича є всі підстави подати скаргу у Верховний Суд про визнання рішення цього суду таким, що не відповідає законодавству України. Про це заявив народний депутат, представник кандидата в президенти Віктора Януковича в Центральній виборчій комісії на виборах-2004 Степан Гавриш в прямому ефірі «5 каналу».

    Гавриш вважає, що такою підставою є те, що дотепер не доведено факт масової фальсифікації результатів президентських виборів. За його словами, за 9 місяців такий факт не встановлений, а 20 тисяч судових справ з цього приводу ще не говорять про масовість фальсифікацій. «Тому у Януковича є всі підстави подавати скаргу до Верховного Суду про визнання рішення таким, що не відповідає закону», - сказав Гавриш.

    При цьому він додав, що якби організатори і замовники фальсифікації виборів були б, то дотепер вони були б встановлені. «І, як мінімум, вони були б встановлені незалежним розслідуванням», - вважає Гавриш
     
    Депутат


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.