• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Мороз: Жодна революція не проходить без жертв, що стосується і "помаранчевої революції" 2004 року в Україні
    Опубликовано: 2005-11-23 09:45:00
    Майдан за ініціативою лідера Соціалістичної партії України Олександра Мороза ушанував пам' ять Георгія Гонгадзе хвилиною мовчання.

    Виступаючи на Майдані, Мороз відзначив, що жодна революція не проходить без жертв, що стосується і "помаранчевої революції" 2004 року в Україні. За словами лідера СПУ, минулого року на цій же площі стояв намет Георгія Гонгадзе, який, на його пам'ять, поставили і сьогодні.

    Мороз відзначив, що ганебним є те, що до цих пір не доведено до суду справи про вбивство журналіста, а винні не покарані. " Але це відбудеться обов'язково, і всі винні відповідатимуть", - сказав Мороз.

    За його словами, принципово важливо, щоб була відновлена єдність в "помаранчевій команді". Він додав, що саме відсутність єдності спричинила за собою велике розчарування громадян в діях нової влади.

    Мороз вважає, що саме відповідальність команди перед громадянами примусить її зробити крок до цього об'єднання.
     
    ЛІГА БізнесІнформ


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.