• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Сьогодні у Львові вбито члена партії "Наша Україна" Степана Сенчука
    Опубликовано: 2005-11-29 12:19:00
    Сьогодні, 29 листопада, близько 9:00 як стверджують джерела в правоохоронних органах, на одній з автозаправних станцій у Брюховичах розстріляли колишнього губернатора Львівської області, голову спостережної ради корпорації "Еколан", члена „НСНУ” Степана Сенчука.
     
    Деталі вбивства поки що невідомі. Джерело у правоохоронних органах повідомило, що вбивця кинув на місці злочину автомат. За даними правоохоронних органів вбивці були на автомобілі ВАЗ червоного кольору. В цей час відбувається операція затримання, всі автомобілі які будуть викликати підозру затримуватимуться на перевірку працівниками ДАІ.
     
    Біографічна довідка
    Сенчук Степан Романович народився 23 березня 1955 р. у м. Прокоф’євську Кемеровської області в родині репресованих. Навчався у Львівському сільськогосподарському інституті (1972-1977 рр.), за фахом інженер-механік. В 1977-1993 рр. перебував на інженерних та керівних посадах на різних підприємствах агропромислового комплексу. З 1993 р. – генеральний директор Львівського обласного державного підприємства "Львівагрореммашпостач". Депутат Львівської облради в 1994-1998 рр. Очолював фракцію АПУ. В березні 1997-го – квітні 1998 р. – заступник голови Львівської облдержадміністрації з питань сільського господарства та продовольства, соціальної сфери на селі. 14 квітня 1998 р. обраний головою Львівської облради.
     
    15 січня 1999 р. призначений головою Львівської облдержадміністрації. Протягом тривалого часу суміщав обидві посади. 19 березня 2001 р. був звільнений з посади голови облдержадміністрації. 5 липня 2001 р. пішов у відставку з посади голови облради.
     
    З 2005 року член "Народного Союзу Наша Україна", делегат установчого з’їзду партії.
     
    Висловлюємо щирі співчуття родині Степана Романовича його близьким і друзям.
     
    Партія "Народний Союз Наша Україна" зробить все, щоб винних у цьому страшному злочині було покарано і звертається до правоохоронних органів з вимогою термінового розслідування цього вбивства.
     
    Прес-служба НСНУ


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.