• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Піскун піде на вибори в компанії з Януковичем. Можливо
    Опубликовано: 2005-11-29 14:38:00
    У виборчому списку Партії регіонів може з'явитися прізвище Святослава Піскуна. Про таку вірогідність заявив член партійноої фракції Тарас Чорновіл. Екс-генпрокурор наразі добивається поновлення на посаді та спілкується з політиками Партії регіонів.
     
    Разом з тим Чорновіл не стверджує чи буде, чи ні Піскун у списку Регіонів, однак вірогідність цього дуже висока. А от про балотування у народні депутати Рината Ахметова повідомив лідер Партії регіонів Віктор Янукович. Право стати народним депутатом один із найбагатших людей країни та особа, яка завжди сторонилася публічності, виборюватиме у списку Партії регіонів. Під яким номером з'явиться прізвище Ахметова, Янукович не повідомив. Хоча додав, що список уже готовий на 99% і стане надбанням громадськості першого грудня - після остаточного затвердження на політраді партії.
     
    5 канал


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.