• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Звернення XVІ Всеукраїнського З'їзду НРУ до побратимів
    Опубликовано: 2005-11-29 15:24:00
    „Наближається черговий визначальний етап в історії нашої молодої держави: 26 листопада розпочинається виборча кампанія. Від того, якими будуть її результати, залежатиме, хто визначатиме долю народу: ті, що обкрадали народ, чи ті, що боролися з нечистю задля кращого, щасливішого і заможнішого життя кожного українського громадянина”, - зазначено у Зверненні.

    В тексті документу наголошується, що „На п’ятнадцятому році незалежності з прикрістю доводиться констатувати, що гасла національно-демократичних сил „Державність, демократія, реформи” та „Бандитам - тюрми” залишаються актуальними і надалі. Нація продовжує залишатись роз’єднаною, у суспільстві не викоренені комуністичні стереотипи буття, державний устрій обтяжений рудиментами радянської системи. Виняткову живучість проявила стара номенклатура, пристосувавшись до нових умов. Влада так і не стала народною, відбувається руйнування моральних підвалин народу, його інтелекту, під загрозою сам генофонд української нації. Падіння авторитету роз’єднаних патріотичних, демократичних та реформаторських сил ставить під загрозу державний устрій України, робить можливим реванш кланово-олігархічних угруповань на майбутніх виборах. Цього не можна допустити”.

    ”Уникнути нової загрози можна лише єдиним способом, вдатись до якого закликає Народний Рух України: створити широкий блок усіх державницьких сил, що сповідують єдину національну ідею, мають спільні політичні цінності”, - йдеться у тесті Звернення.
     
    Служба Комунікацій НРУ


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.