• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Борис Беспалий: Таких виборів Україна ще не знала
    Опубликовано: 2005-11-30 10:22:00
    "Головною темою на погоджувальній раді депутатських фракцій та груп Верховної Ради, – розповів у розмові з журналістами член Президії партії "Народний Союз Наша Україна, представник Кабміну в парламенті Борис Беспалий, – був законопроект про внесення змін до Закону України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів”. Є всі шанси до того, що проект буде прийнято".
     
    "По суті, на раді погоджено нову редакцію законопроекту, – відзначив народний депутат. – Йшлося про зміни та доповнення виключно технологічного характеру, які забезпечать вільне воєвиявлення виборців".
     
    "Рівень погоджуваності досить високий, – сказав на закінчення Борис Беспалий. – Є підстави сподіватися, що погоджений законопроект стане новим кроком на шляху до подальшої демократизації суспільства, до чесних, вільних і прозорих виборів, яких Україна ще, власне, не знала".
     
    Прес-служба НСНУ


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.