• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Есдеки заявляють, що в Україні в цілому, і на Тернопільщині зокрема, є загроза використання адмінресурсу на виборах
    Опубликовано: 2005-11-30 10:59:00
    Тернопільський обласний комітет СДПУ(О) заявляє, що в Україні в цілому, і в Тернопільській області зокрема, є загроза використання адмінресурсу на виборах-2006 року на користь пропрезидентської політичної сили – НСНУ. Про це повідомив 30 листопада прес-секретар Тернопільського обласного осередку СДПУ(О) Олександр Мельник.
     
    «Оскільки декларована самим Президентом, головою його секретаріату та прем’єр-міністром України політика зміни голів адміністрацій не торкнулася Тернопільської області, то напрошується єдиний висновок: економіка краю на межі розвалу, область на останньому місці в Україні за всіма соціально-економічними показниками, а голова адміністрації продовжує працювати – чи не для того, щоб забезпечити на виборах повну перемогу НСНУ і не дати можливості опозиційним силам проводити ефективну передвиборчу кампанію», – йдеться у заяві Тернопільського обласного комітету СДПУ(О).
     
    Таку версію, на думку тернопільських есдеків, посилює факт входження в передвиборний блок НСНУ партії НРУ, представником якої є голова Тернопільської облдержадміністрації та заступник голови Тернопільської облдержадміністрації
     
    ЗІК


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.