• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • 25 листопада 2005 року відбулась XII конференція Київської міської організації СДПУ(О
    Опубликовано: 2005-11-30 12:17:00
    У роботі конференції взяв участь Голова СДПУ(О) Віктор Медведчук. Він дав оцінку суспільно – політичної ситуації в Україні та поставив завдання перед Київською міською організацією СДПУ(О) в передвиборчий період.

    Народний депутат України, заступник Голови СДПУ(О), секретар Київського міського комітету СДПУ(О) Вадим Місюра у своїй доповіді відзначив, що за період який минув від переходу партії в опозицію, зросло політичне визнання Київської міської організації СДПУ(О) серед мешканців Києва.

    Київська міська організація СДПУ(О) набула досвіду ведення виборчих кампаній на парламентських виборах 2002 року, виборах Президента в жовтні – грудні 2004 року і зараз більш глибоко вивчає проблеми столичних виборців та їх політичні уподобання.

    Обговоривши доповідь Лідера київської організації СДПУ(О), конференція прийняла рішення йти на вибори 2006 року самостійно, приділяючи особливу увагу контролю за виборами, зосередивши свої зусилля на виборах до Київської міської Ради та районних рад м.Києва.

    В передвиборчий період Київська організація СДПУ(О) візьме активну участь у проведенні Всеукраїнського Референдуму за народною ініціативою щодо вступу України до НАТО та участі в ЄЕП; буде активно використовувати роботу громадських приймалень, систематично проводити зустрічі партактиву з виборцями; використовуючи найбільш ефективні засоби, вести пропаганду конкретних справ, здійснених партією для вирішення проблем виборців.

    Активісти місцевих осередків партії в районах міста зосередяться також на проекті „Контроль за владою”, виявляючи порушення чинного законодавства та невиконання представниками влади своїх службових обов’язків.

    Делегати конференції вирішили провести другий етап з висунення кандидатів на вибори до Київради та на вибори Київського міського Голови наприкінці грудня.
     
    Прес-служба СДПУ(о)


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.