• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Борис Тарасюк вимагає жорстко покарати сепаратистів
    Опубликовано: 2005-11-30 14:54:00
    "Вперше в історії відновленої незалежності України виникла ситуація, коли існує реальна загроза територіальній цілісності України. В цій ситуації не можна не відзначити ігор, які ведуть російські та українські політики сепаратистських настроїв в Україні, зокрема, мер Москви Юрій Лужков…

    …Його дії і дії українського прем’єр-міністра можуть привести до серйозного загострення в державі. Може виникнути ситуація, за якої в Україні встановиться мир, пануватиме демократія, а питання територіальної цілісності може залишитися під загрозою", - наголосив 29 листопада в прямому ефірі 5 каналу Міністр закордонних справ, Голова Народного Руху України Борис Тарасюк.

    Борис Тарасюк: "Генпрокурор і СБУ повинні розпочати розслідування, а Президент України негайно звільнити з посад глав Харківської, Донецької, Луганської областей, а також мера Одеси за розпалювання ворожнечі і за дії, що ведуть до розпаду держави".
     
    Служба Комунікацій НРУ


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.