• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • КВУ тренуватиме членів дільничних комісій
    Опубликовано: 2005-11-30 16:33:00
    Комітет виборців України за фінансової підтримки «Development Associates, Inc.» у рамках проекту "Сприяння організації виборів в Україні" за сприяння USAID в січні та лютому 2006 року в деяких областях України проводитиме заняття для членів дільничних виборчих комісій (ДВК). 
     
    Ця програма буде реалізовуватися в 63 виборчих округах і передбачає проведення 252 занять (з розрахунку чотири заняття в кожному окрузі). Вона охопить близько 15% майбутніх членів дільничних виборчих комісій, якщо враховувати кількість дільниць в окрузі. Одне заняття триватиме чотири години і охоплюватиме 100 осіб, які представлятимуть різні політичні партії та виборчі блоки.
     
    Комітет виборців України з метою забезпечення дотримання принципів рівності для всіх партій (блоків) та кандидатів звертається до всіх політичних партій та виборчих блоків із запрошенням направляти на ці заходи своїх представників – майбутніх членів дільничних виборчих комісій.
     
    ЗІК


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.