• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Мороз: соціалісти не транслюють свої наміри з екранів телевізорів і біг-бордів, а демонструють конкретні справи
    Опубликовано: 2005-12-08 14:36:00
    Лідер Соціалістичної партії України Олександр Мороз під час зустрічі зі громадськістю Одещини 7 грудня, підкреслив, що його партія відзначається конкретикою дій і тому дістане перемогу на виборах, повідомляє Прес-служба СПУ.

    Під час зустрічі О.Мороз наголосив на головних завданнях соціалістів у контексті майбутніх парламентських виборів, зокрема, висловив переконання, що лівий соціальний поворот у країні може забезпечити лише Соціалістична партія України. "СПУ йде на вибори, щоб утвердити довіру населення до влади, забезпечити державу якісними законами", - підкреслив голова Соцпартії.

    За словами О.Мороза, соціалісти не транслюють свої наміри з екранів телевізорів і біг-бордів, а демонструють конкретні справи. "Наші партійці по всій Україні спілкуються, взаємодіють з людьми і активно допомагають їм у вирішенні нагальних проблем", - наголосив О.Мороз.
     
    Депутат


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.