• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Михайло Добкін вважає, що кваліфікований уряд буде сформований лише після виборів
    Опубликовано: 2006-01-10 16:45:00

    Одразу після прийняття Верховною Радою постанови про відставку Кабінету міністрів член Політради Партії регіонів Михайло Добкін в інтерв’ю Інформаційному серверу Партії регіонів заявив, що «сьогодні Україна може святкувати, оскільки у неї більше немає цього злочинного націоналістичного уряду, який був сформований президентом і 110 депутатами радикально-націоналістичних фракцій. Я не бачив ще жодного уряду, який би мав підтримку в парламенті на рівні 110 осіб. Це говорить про реальну силу і можливості цих посадовців».


    Народний депутат також відзначив, що Верховна Рада використала своє конституційне право і відправила, без всякого погодження, уряд разом з прем’єр-міністром у відставку.


    На запитання, як розвиватимуться події далі, Михайло Добкін сказав, що поки-що міністри виконуватимуть свої обов’язки. «З 1 січня Політична реформа вступила в силу і новий уряд може формуватися новим складом Верховної Ради на коаліційній основі більшістю, - пояснив народний депутат. - Тому я думаю, що ці горе-міністри, перебуваючи в.о, допрацюють до того моменту, поки Президент, разом з Верховною Радою не прийме рішення про формування або нового уряду, або залишить цих некомпетентних спеціалістів, звільнивши Єханурова, як такого, котрий не справився зі своїми обов’язками».


     Інформаційний сервер Партії регіонів

     «Обсудить на форуме Силы Народа»

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.