• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Заява парламентської фракції Партії регіонів «Регіони України»
    Опубликовано: 2006-01-11 11:43:00

    Заяву парламентської фракції Партії регіонів «Регіони України» з трибуни Верховної Ради зачитав Микола Комар.


    Подаємо повний текст його виступу:
    «Шановний головуючий, шановні колеги, вельмишановні громадяни України!


    Фракція Партії регіонів наголошує, що вчорашнє рішення парламенту відправити у відставку Кабінет Міністрів Ющенка-Єханурова стало логічною крапкою в експерименті, який минулого року «помаранчева» влада проводила над народом України. Громадяни України стали свідками повного провалу перспектив політичної сили, яка прийшла до влади під «помаранчевою» символікою. Непрофесіоналізм «помаранчевих» урядів виявився вражаючим, внаслідок чого серйозно ускладнилася ситуація в країні. Відставленому уряду не вдалося витримати додержання національних інтересів України, вирішити газове питання, від якого залежить добробут громадян і яке впливає на безпеку нашої держави.


    У той же час відставка уряду Єханурова підтвердила дієвість політичної реформи, яка вступила в силу з 1 січня. Віднині не забезпечений парламентською більшістю уряд немає шансу на ефективну роботу. По великому рахунку справжня глибинна революція в суспільстві почалася саме з відставки Кабміну Єханурова. З відставкою уряду зникла можливість створення кишенькової парламентської більшості. Не буде більше можливості управляти Верховною Радою по телефону з Банкової.


    Фракція Партії регіонів заявляє: Президент України, який явно поспішив з оцінкою відставки уряду як неконституційної, повинен зробити для себе дуже серйозний і неупереджений аналіз цих подій. Сьогодні, після вступу в силу змін до Конституції України, вже не можна легковажити такими принциповими рішеннями парламенту. З них треба робити висновки на перспективу тим політичним діячам, у яких ця перспектива є.


    Лідер Партії регіонів Віктор Янукович наполягає на скликанні політичної ради за участю Президента, Голови Верховної Ради, керівників депутатських груп та фракцій, а також лідерів політичних сил країни для вирішення питання формування нового уряду.
    Дякую за увагу».


    Інформаційний сервер Партії регіонів

     

    «Обсудить на форуме Силы Народа»




    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.