• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Мороз: Ми бачимо, що сьогодні об’єдналися БЮТ, блок Литвина, комуністи, есдеки і деякі інші політичні сили для того, щоб не поліпшити ситуацію в Україні
    Опубликовано: 2006-01-11 12:39:00

    Голова Соціалістичної партії України Олександр Мороз переконаний, що рішення про відставку Кабінету Міністрів не принесе користі Україні, але політичної кризи не буде тому, що Уряд продовжує виконувати свої повноваження.


    Зокрема лідер СПУ сказав: “Уряд все одно виконуватиме свої повноваження... Справа в тому, що в постанові, яка, до речі, послалася на період останніх 11 місяців, а цей уряд працює чотири місяці, йдеться про те, що він продовжує виконувати повноваження, передбачені в новій Конституції, в новій редакції деяких статей Конституції. Але парламент сьогодні не має правової основи для того, щоб сформувати Кабінет Міністрів. Таким чином, ми у підвішеному становищі тримаємо уряд до травня місяця приблизно. Я вважаю, що це абсолютно нелогічно. Це не на користь Україні. Тому, прикриватися тут інтересами, принциповістю, інтересами держави, громадян абсолютно недоречно”.


    Олександр Мороз зазначив, що принаймні, користь в цій ситуації в тому, що ми побачили: хто є хто. “Ми бачимо, що сьогодні об’єдналися БЮТ, блок Литвина, комуністи, есдеки і деякі інші політичні сили для того, щоб не поліпшити ситуацію в Україні. Я ще раз повторюю, що сьогодні свідомо погіршена ситуація у виконавчий владі, для того, щоб використати її певним чином під час виборів. Іншого я не бачу”.

    Депутат

    «Обсудить на форуме Силы Народа»




    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.