• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • «Молода Пора» Прикарпаття засуджує «союз учорашніх революціонерів з відвертими ворогами демократії»
    Опубликовано: 2006-01-17 10:49:00

    Івано-Франківська громадська організація «Молода Пора» розцінює січневу відставку уряду Юрія Єханурова, як «безвідповідальне рішення парламенту, що немає нічого спільного з національними інтересами і є вищим проявом політичного егоїзму». Про це повідомив прес-секретар облорганізації ГП «Пора» Святослав Крайній.

    «Голосування парламенту з відставки уряду, – йдеться у заяві молодих «пористів» області, – довело до політичної межі антидержавну лінію, вибудувану саботажем антиукраїнських фракцій щодо прийняття Держбюджету, провалом законів зі вступу до СОТ, ухваленням закону про недоторканність депутатів місцевих рад, непомірно високим збільшенням зарплат та пенсій народним депутатам України, блокуванням формування Конституційного Суду».

    На переконання «Молодої Пори», «цей склад Верховної Ради України не має морального права залишатись оплотом старого режиму, демонструючи його найгірші традиції ведення політики, – кон’юнктуру, вузькопартійні інтереси та неприкритий популізм. Протиприродний союз учорашніх революціонерів з відвертими ворогами демократії, так само як і меморандум з Януковичем, знову відкривають двері вчорашньому злочинному режиму».

    ЗІК

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.