• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Буковина підтримала ініціативу проведення референдуму за зняття недоторканності з депутатів
    Опубликовано: 2006-01-17 12:28:00

    Збори представників усіх районів області з приводу ініціативи проведення Всеукраїнського референдуму з питань зняття недоторканності з Президента України, народних депутатів України, суддів, депутатів та голів місцевих рад відбулися у Чернівцях. Про це Західну інформаційну корпорацію повідомили у прес-службі облорганізації УНП.

    Нардеп, голова облорганізації Української народної партії Георгій Манчуленко на зборах заявив, що в сьогоднішніх реаліях депутатський мандат до рад усіх рівнів став вигідним прикриттям для людей, не чистих на руку. «У деяких регіонах навіть дійшло до того, що місцеві ради планують збільшити кількість депутатів, аби задовольнити усіх бажаючих», – зазначив він.

    Учасники зборів закликали зруйнувати практику, коли, прикриваючись недоторканністю, до рад різних рівнів прагнуть потрапити люди з сумнівним минулим. Запропоновано, щоб кандидати в депутати вже зараз написали заяви, у яких пообіцяли виборцям відмовитися від недоторканності, що дасть змогу побачити, хто і для чого має на меті отримати мандат народного обранця.

    Збори, в яких взяли участь понад 230 представників з різних районів області, абсолютною більшістю голосів підтримали необхідність проведення Всеукраїнського референдуму за народною ініціативою з питань зняття недоторканності з Президента України, народних депутатів України, суддів, депутатів та голів місцевих рад.

    Збори також затвердили питання на референдум та утворили ініціативну групу, до якої увійшли 125 буковинців.

    ЗІК

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.