• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В Одесі розпочав роботу виборчий штаб блоку „Влада народу”
    Опубликовано: 2006-01-17 12:43:00

    16 січня в Одесі оголошено про початок роботи виборчого штабу блоку „Влада народу”.

    До складу блоку на всеукраїнському та місцевому рівнях увійшли Партія захисту пенсіонерів України, Всеукраїнська чорнобильська народна партія та Всеукраїнська партія духовності і патріотизму.

    Нині ведуться переговори і з лідерами більшості громадських організацій в Україні.

    За словами голови Одеської обласної організації Партії духовності і патріотизму та керівника місцевого відділення виборчого блоку Євгена Довбня, „на відміну від інших представлених в Україні виборчих об”єднань – ми пропонуємо реальні шляхи вирішення багатьох соціально економічних та політичних проблем з якими нині зустрічається наша країна. Народ повинен мати реальні важелі впливу на українську владу в центрі і на місцях”.

    Блок „Влада народу” в Одесі нині завершує формувати списків кандидатів у міську, обласну, селищні та сільські Ради.

    „У терміни встановлені виборчою комісією ми встигнемо представити усіх наших кандидатів у депутати різних Рад”, сказав Євген Довбня зазначивши, що найближчим часом буде відповідь і на запитання про кандидата, якого підтримає блок, на посаду Одеського міського голови.

    Лідером блоку „Влада народу” на всеукраїнському рівні є відомий громадсько-політичний діяч Олександр Ващенко.

    На презентації регіонального виборчого штабу був присутній і секретар Духовної Ради християнських конфесій в Одеській області, пастор Петро Мартьянов.

    Він вважає важливим принципом блоку „Влада народу” є духовні принципи, без яких не можливо будувати моральне суспільство. Саме тому знані в Україні церковні діячі (зокрема, доктор Богослів”я Анатолій Шевченко), громадські діячі, фонди милосердя входять до складу згаданого блоку”.

    Сила народа

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.