• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Зінченко: Відміна депутатської недоторканості є передумовою діяльності парламенту в інтересах суспільства
    Опубликовано: 2006-01-17 12:46:00

    На зустрічі з громадськістю міста Севастополя, Олександр Зінченко дав оцінку політичної ситуації в країні. На його думку, суть конфлікту між урядом та Верховною Радою, а також, політичної кризи полягає у політичному протистоянні персоналій. «Пошук державних рішень, на жаль, відбувається в межах старих організаційних форм», - зазначив О.Зінченко.

    О.Зінченко зауважив, що норми конституційної реформи почали діяти з 1 січня, а парламент фактично закінчив свою роботу. Уряд, в його сьогоднішньому складі, по-суті віддзеркалює діючий склад парламенту. Вихід з кризової ситуації О.Зінченко вбачає в такому розподілі повноважень між гілками влади де - Президент має стати центром стратегій та ініціатив і, таким чином, забезпечити консолідацію політичного життя. Парламент, в свою чергу, має перейти від формування груп бізнес впливів і лобіювання бізнес інтересів до формування професійних підходів і соціально значимих ініціатив.

    О.Зінченко наголосив: «Неодмінною передумовою злагодженої діяльності парламенту в інтересах суспільства, має стати відміна депутатської недоторканості і формування інституту депутатських повноважень».

    «Уряд, у виконанні свої завдань, повинен відмовитися від стереотипу управління державою як корпорацією і забезпечити реалізацію свого покликання - надання послуг суспільству», - резюмував О.Зінченко.

    Прес-служба ППСУ

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.