• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Понад 20% голосів планує отримати Український Народний Блок Костенка і Плюща на виборах до Львівської міськради
    Опубликовано: 2006-01-17 14:02:00

    Понад 20% голосів львів’ян планують отримати представники Українського Народного Блоку Костенка і Плюща на виборах до Львівської міськради. Амбіції Українського Народного Блоку Костенка і Плюща щодо Львівської обласної ради – не менше 30 % голосів. Такі плани були оголошені під час конференцій Львівської міської та Львівської обласної організацій Української народної партії.

    Незважаючи на активний перебіг виборчої кампанії, Львівська міська організація УНП, чітко дотримуючись статуту, провела звітно-виборчу конференцію і обрала керівні органи. У режимі таємного голосування втретє головою Львівської міської організації УНП обрано Юрія Кужелюка. Його заступниками стали депутат міської ради Богдан Жила, член виконкому Львівської міської ради Степан Луців, голова Личаківської районної організації УНП Олег Немчінов.

    Затверджено кандидатури від УНП до виборчого списку Українського Народного Блоку Костенка і Плюща у Львівську міськраду. Остаточний виборчий список до міської ради буде відомий у четвер, 18 січня.

    Львівська міська організація УНП підтвердила серйозність намірів перемагати і на виборах міського голови Львова. Зокрема, міській міжпартійній конференції Українського Народного Блоку Костенка і Плюща запропоновано підтримати кандидатуру представника парламентської фракції Української народної партії, голови Львівської обласної організації УНП Олекси Гудими на посаду міського голови Львова. Своїх кандидатів Львівська міська організація УНП запропонувала і на ключові посади міста Винники та смт. Рудно. На міського голову Винник рекомендовано Галину Стеців, а на селищного голову Рудна – Анну Михальчишин.

    Прес-служба УНП

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.