• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Нашоукраїнці заявляють, що їх побили бютівці. Представники БЮТ вважають це провокацією
    Опубликовано: 2006-01-17 14:18:00

    Правоохоронці затримали п’ятьох зловмисників, які 16 січня в Чернівцях на Соборній площі під час зустрічі лідера БЮТ Юлії Тимошенко з громадськістю вчинили напад на членів "Молодіжного Союзу Наша Україна". Крім цього лиходії знищили плакати «Хто зрадив ідеали Майдану?" (з фотографіями Тимошенко та Януковича, – ЗІК), «Юлія Тимошенко – п’яте колесо до московського возу». Про це повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.

    За повідомленням прес-служби НСНУ, затримані ініціатори бійки сказали міліціонерам: "Нам платили, ми виконували". За її даними, в результаті сутички постраждали троє представників Першотравневого осередку молодіжки "Нашої України" – Василь Ільчук, Дмитро Музика та Анатолій Фесюк, було знищено шість плакатів та транспарант.

    Заступник керівника обласного осередку "Молодіжного Союзу Наша Україна" Володимир Бешлей вважає, що основною метою агресивних дій було усунення з площі політичних опонентів.

    Прес-служба НСНУ повідомляє, що «працівникам Шевченківського відділу міліції у Чернівцях вдалося з’ясувати, що провокаторам була дана вказівка вищого керівництва обласного осередку БЮТ витіснити "нашоукраїнців" з площі, п’ятеро з них вже визнали себе винними».

    Як повідомив Західну інформаційну корпорацію голова обласного штабу БЮТ Петро Гасюк, жодних вказівок щодо тиску на «нашоукраїнців» активістам БЮТ не давалося, обласний штаб готує з приводу цього інциденту офіційну заяву та вимагатиме, щоб правоохоронці притягнули до відповідальності тих, хто спровокував сутичку.

    Петро Гасюк вважає, що провокація була зорганізована умисно опонентами БЮТ іУдовенка, І.Юхновськогоз метою дискредитації Юлії Тимошенко та регіонального представництва блоку, який є лідером електоральних симпатій на Буковині.

    ЗІК

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.