• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • СДПУ(О) і "Регіони України" оголосили сценарій виходу з кризи
    Опубликовано: 2006-01-17 16:17:00

    СДПУ(О) і "Регіони України" оголосили сценарій виходу з кризи
    У ході погоджувальної ради лідерів парламентських фракцій, що у ці хвилини проходить у кабінеті Голови ВР, представники фракцій СДПУ(О) і "Регіони України" у черговий раз запропонували парламенту прийняти проект постанови, що, на їхню думку, є сценарієм виходу зі сформованої кризи.


    Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, посилаючись на інформацію секретаря Голови ВР Ігоря Сторожука, у проекті постанови, яка пропонується СДПУ(О) і "Регіонами" пропонується визнати неприпустимою зневагу Конституцією України, а також пропонується звернутися в Генеральну прокуратуру, щоб та дала оцінку заявам Президента України Віктора Ющенко і керівника штабу "Народного Союзу "Наша Україна" Романа Безсмертного на адресу ВР.


    У ході погоджувальної ради виступив лідер фракції СДПУ(О) Леонід Кравчук, що звернув увагу на те, що Президент України не визнає змін у Конституцію України, уряд не виконує постанову парламенту про відставку уряду, а Президент, у свою чергу, захищає уряд. На думку Л.Кравчука, відбувається відверта компрометація законодавчого органу. Зокрема , за його словами, це пов'язано з погрозами розпустити парламент. Лідер СДПУ(О) також впевнений, що напередодні виборів у країні створюється неконтрольована ситуація.


    Прес-служба СДПУ(О)

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.