• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Янукович попросив підтримки на виборах Ради в Жириновського
    Опубликовано: 2006-01-26 10:21:00

    Лідер російської Ліберально-демократичної партії Володимир Жириновський отримав запрошення від команди лідера української Партії регіонів Віктора Януковича підтримати ПР на українських парламентських виборах.


    Про це він повідомив вчора з в Страсбурзі.


    «Заявка є від Януковича, від його команди. Не від нього особисто, можливо, а від його команди. Він може і не знає про це. А ті, хто його підтримують, вони думають, як організувати вибори краще», - сказав Жириновський.


    У той же час він відзначив, що поки не ухвалив рішення, чи варто підтримувати команду Януковича на майбутніх виборах.


    «Я не впевнений, що Янукович, якщо він стане замість Юрія Єханурова, зробить те, що потрібно сьогодні для хорошого життя нам в Росії і в Україні. Я думаю, що буде продовження Леоніда Кучми. Кучма обіцяє і ніщо не робить», - сказав лідер ЛДПР.


    Як повідомлялося, парламентські вибори в Україні відбудуться 26 березня. Під час президентських виборів 2004 року Жириновський приїжджав до України для підтримки кандидата в президенти Януковича.

    ForUm

    «Обсудить на форуме Силы Народа»




    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.