• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Борис Беспалий: БЮТ не може відмовитись від кулуарної політики
    Опубликовано: 2006-01-26 10:37:00

    “Це не що інше, як просто відмовка, – так прокоментував сьогодні член Президії Ради “Нашої України”, представник уряду в парламенті Борис Беспалий заяву Юлії Тимошенко про те, що вона не сприймає угоди про коаліцію, запропонованої Романом Безсмертним. – Адже всім зрозуміло, що йдеться про перегляд позицій, бо сьогодні БЮТ у ставленні до уряду знаходиться в альянсі з комуно-олігархічною більшістю Верховної Ради. Вони просто не можуть наважитися визнати свою помилку і підтримати помаранчевий уряд Єханурова”.

    “Тільки першокласники у школі приходять і не знають чого робити, чекаючи на вказівки вчителя, а Верховна Рада України 5 скликання повинна прийти і одразу почати ефективно працювати, – вважає Борис Беспалий. – Саме для цього у запропонованому “Нашою Україною” меморандумі подані пропозиції стосовно майбутнього розподілу посад. Тут все повинно бути підготовлено, обговорено і узгоджено, це потрібно для ефективної роботи, щоб не повторилося щось на зразок “спікеріади” 98 року, яка тривала 3 місяці”.

    “Це не чиясь забаганка, а очевидні речі – ази реальної політики. Такого роду узгодження проводяться завжди, – наголосив народний депутат. – А хто відмовляється від таких узгоджень, той, мабуть, просто бачить своїми партнерами інші політичні сили”.

    “Наша Україна” відкрито проводила з’їзди, і формувала списки, тому і зараз ми займаємо відкриту позицію, – наголосив Борис Беспалий. – А ось БЮТ і з’їзди проводив, і списки формував у темряві, як у фотолабораторії. Може, їм більш близька закрита кулуарна політика і вони ще не призвичаїлися до демократії, яка вже рік як в Україні?”.

    Прес-служба НСНУ

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.