• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Іван Габор: У списках Українського Народного Блоку нема олігархів і злодіїв, а є багаті люди, і всі вони – патріоти
    Опубликовано: 2006-01-26 11:17:00

    У списках Українського народного блоку Костенка і Плюща нема олігархів і злодіїв. А є багаті люди, і всі вони – патріоти», – заявив 25 січня в Ужгороді під час прес-конференції керівник виборчої кампанії блоку в Закарпатській області Іван Габор. «Наприклад, третій номер у списку Олександр Слободян – керівник концерну «Оболонь». Він – український патріот», – переконаний Габор. Тому народникам Костенка-Плюща «нема чого боятися йти до людей», і вони ходитимуть «від хати до хати».

    «На правому фланзі українського політикуму є тільки ми. Ми – єдина ідеологічно українська сила. Жодна з політичних сил не ставить за пріоритет інтереси саме українські», – зауважив Іван Габор. Тому «ми не маємо права не пройти до парламенту».

    «Ми – чітко проєвропейська сила. Хочемо, щоб в Україні діяли євростандарти. Якщо поставити питання, чи в Росію, чи в Європу, ми б відповіли так: пріоритет – Європа, але співпрацюватимемо з усіма державами», – зазначив Іван Габор.

    ЗІК

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.