• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Борис Беспалий: «Це будуть перші вибори без участі адмінресурсу»
    Опубликовано: 2006-01-26 15:06:00

    Важливим і своєчасним назвав звернення Президента України до всіх партій та блоків підписати Меморандум про чесні вибори член Виборчого блоку «Наша Україна», постійний представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді Борис Беспалий.

    «Віктор Ющенко - перший Президент України, який виконує свою передвиборчу програму та обіцянки перед суспільством, - зазначив народний депутат. - Достатньо сказати про підвищення рівня соціального захисту громадян, про виведення українських військовослужбовців з Іраку. Варто також згадати, як проходили вибори за часів Кучми та Януковича і як іде підготовка до березневих парламентських та місцевих виборів сьогодні».

    «Цілком логічним є заклик Віктора Ющенка до всіх суб’єктів виборчого процесу, щоб вони підтримали реальний поступ України до вищих стандартів демократії і взяли на себе відповідні зобов’язання, - наголосив Борис Беспалий. - Він запевнив, що в березні будуть перші вибори, на яких не діятиме адмінресурс і влада не тиснутиме на виборців. Право так сказати має Президент, який сам дотримує слова, який є справжнім гарантом демократії. Про це свідчить і його Указ «Про забезпечення проведення демократичних, чесних і прозорих виборів».

    «Є всі підстави сподіватися, що як і Ющенко та його команда, інші політичні партії та блоки не словом, а ділом підтримають демократичні стандарти. Ну а тим, хто проти чесних і прозорих виборів, відповідну оцінку виставлять виборці. Сьогодні їх не одурити ні красивими обіцянками, ні дешевими пакунками», - сказав на закінчення народний депутат.

    Прес-служба Виборчого Блоку "Наша Україна"

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.