• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Зелені Харкова високо оцінюють свої шанси на майбутніх виборах
    Опубликовано: 2006-01-28 09:19:00

    Партія Зелених України планує отримати не менш 10-12 місць у Харківській міськраді наступного скликання. Про це 26 січня в прес-центрі інформаційного агентства "STATUS QUO" заявив голова Харківської обласної організації ПЗУ Андрій Антонов. За словами А.Антонова, при формуванні списків кандидатів у депутати місцевих рад керівництво харківських Зелених враховувало не загальноукраїнську значимість людини, а її значення саме для Харківського регіону. «Ми спостерігаємо жвавий інтерес у городян до наших дій, тому впевнені, що нам вдасться сформувати фракцію у міськраді», – підкреслив А.Антонов. За його словами, ПЗУ проводить консультації із приводу висування кандидата на пост харківського міського голови. «Це дуже відповідальний крок, адже якщо Зелені висунуть претендента на посаду мера, те це буде не технічний, а реальний, працюючий кандидат», – відзначив А.Антонов.

    Відповідаючи на запитання про можливих союзників у міськраді наступного скликання, він підкреслив, що ПЗУ готова співробітничати з будь-якими конструктивно мислячими політичними силами. «Працюючи в місцевих органах влади, ПЗУ має намір відійти від політичних шаблонів і керуватися лише інтересами людей», – заявив А.Антонов.

    Довідка. Харківська обласна організація ПЗУ висунула по 25 кандидатів у депутати Харківської облради й Харківської міськради. Список кандидатів у депутати облради очолив начальник виборчого штабу харківської обласної організації ПЗУ Володимир Галаур. Крім того, до першої п’ятірки списку ввійшли Євген Безуглий (№2), Віталій Немилостивий (№3), Олег Погореленко (№4) і Володимир Солошкін (№5). До списку кандидатів у депутати міськради ввійшли А.Антонов (№1), почесний голова ХОО ПЗУ Віталій Шило (№2), директор КП "Муніципальна компанія по роботі з відходами" Федір Лученко (№3), заступник голови Харківської міської організації ПЗУ Анатолій Заболотний (№4), голова Дзержинської районної організації ПЗУ Дмитро Ковтун (№5), голова Київської районної організації ПЗУ, депутат Київської райради Сергій Чичотка (№6), директор Харківського державного зоологічного парку Олексій Григор’єв (№7).


    Прес-служба ПЗУ

    «Обсудить на форуме Силы Народа»




    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.