• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Давид Жванія виявив фінансову спільність луганських "Регіонів" та БЮТ
    Опубликовано: 2006-01-28 09:28:00

    У прямому ефірі луганської радіостанції "Вояж" член Ради партії "Наша Україна" Давид Жванія припустив наявність прихованих комерційних інтересів, обєднуючих оточення Тимошенко і представників Партії Регіонів:"Принаймні, у Луганській області це помітно дуже добре, і особливо, в галузі газових інтересів двох нібито протиборчих сил."

    У свій час нинішній луганський лідер біло-синіх, а в минулому губернатор Луганської області, Олександр Єфремов, будучи засновником такої комерційної структури як ЗАТ "Фонд", активно просував інтереси газової компанії "Ітера", інтереси якої зараз активно лобіюють представники оточення Юлії Тимошенко.

    Продовжуючи газову тему, Давид Жванія відзначив, зокрема, що "в Україні досить свого газу, щоб країна могла себе почувати енергетично безпечно. Газ є в Азовському морі, Чорному, у Східній Україні й особливо на Донбащині". І це у свій час довели структури, що очолював Жванія. Вони провели в Луганській області широкомасштабні геологічні розвідки і знайшли солідні родовища газу. Однак, колишньому керівництву Луганської облдержадміністрації, яку очолював усе той же пан Єфремов, а також їх протеже "Ітері", була невигідною поява українського газового конкурента

    Прес-служба НСНУ

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.