• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Віталій Майко: Партія промисловців і підприємців України визначилась із кандидатурою мера Киева
    Опубликовано: 2006-01-28 15:40:00

    “Наша Партія промисловців і підприємців України, приймаючи рішення про підтримку висування на посаду Київського міського голови Олександра Омельченка виходила з таких базових критеріїв: патріотизму, професіоналізму і порядності – заявив народний депутат України, уповноважений представник фракції ПППУ Віталій Майко. І сьогодні іншої достойної особи, яка б відповідала цим якостям партійці не бачать.

    До речі, Олександр Олександрович своєю багаторічною працею переконливо довів, що може на високому професійному рівні використати весь людський та промисловий потенціал міста, як для виходу із скрутних кризових економічних становищ, так і для подальшого розвитку не тільки столиці, а і всієї України. Важливо, що він серцем відчуває проблеми пересічних громадян і підприємців. Київ завдяки його організаторським здібностям і наполегливій праці став взірцем високого рівня життя.”

    Стосовно сформованих списків кандидатів у депутати міської ради та районних рад, Віталій Майко зазначив: “Це люди перевірні часом і тими трудовими здобутками, завдяки яким ми надали їм право бути нашими кандидатами. Очолює список Голова ради промисловців і підприємців міста Києва Микола Георгієвський. Суттєва частина списку кандидатів до районних рад представники промислового комплексу і підприємці, це активісти ділового життя столиці".

    Прес-служба ПППУ

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.