• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Міністр Юрій Поляченко взяв участь у церемонії закладання капсули до фундаменту нового навчально-лабораторного корпусу національного медичного університету
    Опубликовано: 2006-03-24 10:44:00

    Новий навчально-лабораторний корпус Національного медичного університету ім.. О.О.Богомольця невдовзі з'явиться у Києві. Урочиста церемонія закладання капсули до фундаменту пройшла сьогодні за участю міністра охорони здоров'я Юрія Поляченка, Київського міського голови Олександра Омельченка, ректора Віталія Москаленка, представників громадськості, студентів тощо.

    У вітальному слові міністр Юрій Поляченко підкреслив, що нове будівництво - це сумісний проект держави та столичної міськдержадміністрації. "Я впевнений, що сьогоднішні першокурсники будуть мати змогу навчатися у цьому сучасному, європейського рівня комплексі", сказав він. Керівник медичної галузі також нагадав присутнім, що уряд окремим рядком в Держбюджеті виділив кошти на це будівництво.

    Міністр зазначив, що у сфері медицини працюють чудові фахівці, "це справжня еліта, якій треба створити належні умови для праці та навчання молоді - майбутнього галузі", наголосив Олександр Омельченко.

    Буде оголошено тендер на найкращий проект навчально-лабораторного корпусу, в якому також заплановано розмістити бібліотеку.

    Інформаційно:

    Зараз у провідному медичному вузі України навчається понад 7 000 студентів (з них біля 800 іноземних громадян з 40 країн світу).

    Професорсько-викладацький склад Національного медичного університету ім.. О.О.Богомольця налічує 1200 осіб, з яких дійсних членів та членів-кореспондентів Національних, галузевих та громадських академій наук - 78; членів зарубіжних академій, асоціацій та інших міжнародних організацій- 37; заслужених діячів науки і техніки, працівників вищої школи та народної освіти, заслужених лікарів України - 55; лауреатів Державних премій - 35; лауреатів іменних премій - 19.

    Інф. ПРЕС-СЛУЖБА МОЗ

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.