• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В США уникли «шатдауну», ухваливши тимчасовий бюджет
    Опубликовано: 2024-01-22 18:29:26

    Сенат та Палата представників США ухвалили законопроєкт про тимчасове фінансування роботи уряду менш ніж за дві доби до так званого "шатдауну".

    Про це повідомляє Reuters.

    Зазначається, що Палата представників США у четвер, 18 січня, схвалила проміжний законопроєкт про фінансування федерального уряду до початку березня.

    У такий спосіб США змогли уникнути "шатдауну" - часткового припинення роботи американського уряду через те, що бюджет не був прийнятий у встановлені терміни.

    За законопроєкт проголосували 314 законодавців, 108 висловилися проти.

    Декількома годинами раніше цей законопроєкт ухвалив Сенат. За нього проголосували 77 сенаторів, проти -18.

    Тепер документ має підписати президент США Джо Байден.

    Зауважимо, оборонна частина бюджету США вже була підписана президентом Джо Байденом минулого місяця в законі про оборонні витрати — вона містить 300 мільйонів доларів для України.

    Однак ця цифра у 300 млн є каплею в морі порівняно з 61 мільярдом доларів, які Байден просив Конгрес схвалити для допомоги Києву в боротьбі з російським вторгненням, яке почалося в лютому 2022 року. Республіканці відмовилися схвалити допомогу Україні без згоди демократів на значне посилення імміграційного законодавства.



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.