• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Кабмін продовжив дію фіксованого тарифу на електрику для населення
    Опубликовано: 2023-12-28 18:06:26

    Кабінет міністрів продовжив дію ПСО (покладання особливих обов'язків на постачальників енергоресурсів) на електроенергію до кінця квітня наступного року.

    Про це на засіданні уряду повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

    "Як і обіцяли, для побутових споживачів ціна електрики й надалі становитиме 2,64 грн за кВт⋅год. Що дозволить не збільшувати навантаження на родинні бюджети під час опалювального сезону", - заявив Шмигаль.

    За його словами, українська енергетика успішно проходить перший зимовий місяць. Вже протягом кількох днів знижується добовий максимум споживання електроенергії.

    "Генерації достатньо для забезпечення світла і тепла в оселях українців та для роботи підприємств", - запевнив прем'єр.

    Він додав, що за останній тиждень Україна двічі надавала аварійну допомогу Польщі, приймаючи додатковий обсяг електроенергії.

    Також під час засідання 27 грудня Кабмін схвалив залучення для "Укренерго" 3 млн євро від Європейського інвестиційного банку для оплати рахунків підрядників за виконані роботи.

    Інф. epravda.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.