• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • США і Британія працюють над зміцненням енергосистеми України від можливих російських ударів
    Опубликовано: 2023-11-21 10:03:21

    Сполучені Штати спільно з Україною та Великою Британією зосереджують свої зусилля на підвищенні захисту української енергосистеми від російських обстрілів.

    Про це повідомила посол США в Україні Бріджит Брінк у соцмережі Х.

    Вона зазначила, що робота ведеться цілодобово з метою забезпечення збереження електропостачання, опалення та світла в умовах агресивних нападів Росії.Начало формы

    "Ми працюємо цілодобово, без вихідних, щоб допомогти зберегти світло, опалення та електроенергію перед обличчям варварських нападів Росії", - написала вона. 

    Брінк повідомила, що вчора відбувалася важлива та продуктивна зустріч  з українськими чиновниками, на якій були присутні віце-прем’єр-міністр з відновлення України Олександр Курбаков, глава "Укренерго" Володимир Кудрицький, керівник Держагентства з відбудови Мустафа Найєм, представниками Міноборони України та представниками Великої Британії. Всі вони брали участь в обговоренні захисту енергосистеми цієї зими.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.