• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Міненерго запевняє, що підвищення тарифу на електроенергію українцям з 1 січня не буде
    Опубликовано: 2023-11-20 18:03:42

    Підвищення тарифу на електроенергію для населення з 1 січня не буде, запевнили у Міністерстві енергетики у п'ятницю у відповідь на публікації медіа, передає УНН.

    У міністерстві зіслалися на інформацію у "низці ЗМІ та телеграм-каналів", яку у Міненерго назвали "недостовірною" - "про нібито підвищення тарифу на електроенергію для населення з 1 січня 2024 року, посилаючись у своїх повідомленнях на інтерв’ю голови НКРЕКП Костянтина Ущаповського".

    "Проте сам спікер не робив таких стверджень у своєму інтерв’ю. НКРЕКП публічно спростувала інформацію, викладену у журналістських повідомленнях", - вказали у Міненерго.

    Своєю чергою Міненерго закликало "бути пильними та не спотворювати інформацію, особливо у таких важливих та чутливих для населення питаннях, як підвищення тарифів". У міністерстві вказали, що "підігравання українськими журналістами... російським ІПСО є неприйнятними".

    "Міненерго офіційно повідомляє, що підвищення тарифів для населення наразі не передбачається", - повідомили у міністерстві у Telegram.

    Джерело: УНН



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.