• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В України з'явився новий кредитор. Першу позику погодив Банк розвитку Ради Європи
    Опубликовано: 2023-11-20 16:06:11

    Адміністративна рада Банку розвитку Ради Європи (БРРЄ, або CEB) погодила перший спільний проєкт пільгового кредитного фінансування України обсягом 100 млн євро. Про це повідомило Міністерство фінансів і пресслужба банку.

    Гроші підуть на відновлення та модернізацію мережі медичних закладів на деокупованих територіях України, що були зруйновані або пошкоджені внаслідок бойових дій. Програма є частиною проєкту Світового банку Heal Ukraine ("Зміцнення системи охорони здоров'я та збереження життя") обсягом $500 млн і реалізовуватиметься на умовах спільного фінансування. Світовий банк уже погодив для України позику розміром $100 млн і грант на $20 млн.

    Україна приєдналася до БРРЄ у червні 2023 року, ставши його 43-м учасником.

    Банк розвитку Ради Європи – це багатосторонній банк розвитку, який інвестує в соціальні сектори: освіту, охорону здоров'я, доступне житло. Його позичальниками виступають як уряди, так і місцева влада, банки, неприбуткові організації.

    ЛIГАБiзнесIнформ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.